ESPORTS

El Sabadell juvenil rep la Damm en l’estrena de la Divisió d’Honor

ce sabadell juvenil
Una formació del Centre d'Esports aquesta pretemporada / CEDIDA (CES)

Inici potent. La Divisió d’Honor juvenil arrenca amb un plat fort al Poliesportiu Olímpia aquest dissabte (19 hores) entre CE Sabadell i la Damm, dos dels millors equips la passada temporada. Els arlequinats van signar la seva millor posició històrica a la màxima categoria (cinquè lloc) mentre els cervesers van acabar en tercera posició després dels grans, FC Barcelona i Espanyol.

De totes maneres, totes dues formacions han patit nombrosos canvis per qüestions d’edat. El Sabadell, de nou amb Marc Nomen a la banqueta, parteix amb l’objectiu de donar continuïtat a les dues bones temporades anteriors i consolidar l’equip a l’elit juvenil. Entre les incorporacion s cal destacar el central Eric Hill, precisament procedent de la Damm, i el davanter Ian Martínez (Nàstic Manresa). També s’ha repetit la fórmula de les cessions, com és el cas del porter canari Aarón Alonso (FC Barcelona).

Ballero, dinàmica de primer equip

D’altra banda, ahir el migcampista Alessandro Ballero, un dels actius més importants del planter arlequinat, signava un contracte professional essent encara juvenil i entrenarà en dinàmica de primer equip.

El primer examen és de màxima exigència davant un dels conjunts històrics del Futbol Base català com la Damm. La passada temporada va ser un dels pocs equips que va ser capaç de superar les dues vegades al Sabadell. Un motiu més perquè els jugadors de Marc Nomen surtin motivades i amb ganes de sumar els tres primers punts de la temporada 22/23.

Comentaris
To Top