ESPORTS

Èxit rotund de batejos d’Unisub Sabadell a la Festa Major

Dues persones bussejant a la piscina de Can Marcet // Lluís Franco

A través d’UNISUB i al Poliesportiu Municipal de Can Marcet, durant tot el matí d’avui i demà (i de 16 a 18 aquesta tarda), les persones inscrites han pogut viure en primera persona l’experiència del busseig.

En un èxit absolut, Unisub gairebé ha doblat els números de l’any passat on van poder fer més de 50 batejos. Aquest, les previsions són properes als centenar, molts d’ells, repetidors.

Començant per la part menys fonda i acabant amb una experiència completa de busseig, els 6 instructors que conformen l’equip han pogut veure com els novells submarinistes sortien satisfets en la seva gran majoria i amb ganes de més.

Des de nens de 13 anys fins a persones que superen la cinquantena , en un ambient familiar, amigable i obert a totes les edats, els submarinistes, la majoria d’ells sense experiència prèvia, han pogut obtenir un diploma certificatiu de l’activitat que han fet.

Enric Armill, president de l’entitat i un dels principals instructors, ha afirmat: “el que més costa als novells és adaptar-se a respirar a sota l’aigua perquè és una sensació totalment diferent del que estan acostumats. Estem sorpresos pel volum que estem tenint, per sobre de les expectatives”.

Així, amb Unisub al capdavant i a la piscina Municipal de Can Marcet, els bussejadors han pogut gaudir d’una innovadora i curiosa activitat durant la Festa Major 2022 de Sabadell.

El Triquell actuarà a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top