Ciutat

Investiguen dues possibles punxades a noies durant la Festa Major de Sabadell

S’haurien produït la nit de divendres a dissabte, segons ha informat l’Ajuntament

Públic a la Festa Major de Sabadell d'aquest any / VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell investiga dos possibles casos de punxades a noies durant la Festa Major. S’haurien produït la nit de divendres a dissabte, segons ha informat l’Ajuntament.

De moment, no hi ha constància que estiguin relacionades amb abusos sexuals o robatoris. Fins ara, en cap denúncia de la seixantena de casos de punxades recollides per la síndica de greuges de Catalunya hi hauria aquesta relació. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra tampoc tenen constància fins ara d’aquests dos casos denunciats a la ciutat.

En cas de d’acabar-se confirmant, serien els primers casos de punxades a Sabadell. És un fenomen que en els darrers mesos ha afectat l’oci nocturn a Catalunya, tot i que sembla que s’està produint a altres països europeus des de la tardor del 2021.

Un cotxe bolca

Un altre succés d’aquesta passada matinada s’ha registrat al carrer d’Andorra de Ca n’Oriac, quan als volts de les 7 h, un cotxe ha xocat contra un altre que estava estacionat i ha bolcat. El conductor del vehicle triplicava la taxa màxima permesa d’alcohol en sang (0,80 mg/l) i s’han obert diligències judicials. L’acompanyant del conductor s’ha fet mal a una mà i el SEM l’ha traslladat a l’hospital Parc Taulí.

El consistori també informa que durant la nit de divendres a dissabte s’han registrat algunes atencions per intoxicacions etíliques, s’han registrat dos robatoris amb intimidació i alguna baralla sense més conseqüències.

Comentaris
To Top