EDITORIAL

Una Festa de 10

A l’hora en què escrivim aquest editorial, just després del castell de focs que tanca la Festa Major del 2022, podem dir que estem de triple celebració al Diari de Sabadell.

En primer lloc, cal destacar que les celebracions hagin tornat a una normalitat absoluta. Les activitats, per fi sense restriccions, s’han multiplicat i han comptat amb participacions massives. Aquesta celebració de ciutat sens dubte quedarà en el record. Des d’aquí, volem agrair a tots els sabadellencs que ho hagin fet possible. Sense vosaltres, i les vostres hores de dedicació, la festa no hauria estat el mateix.

Així mateix, també hem de reconèixer el paper de les forces policials, dels sanitaris i dels cossos d’emergències, que han contribuït que la Festa Major s’hagi celebrat sense incidents greus. El desplegament de seguretat de Policia Municipal i Mossos d’Esquadra ha estat a l’altura, amb escreix. Totes aquelles pors que hi havia sobre situacions passades s’han esvaït enmig del civisme i la convivència generalitzades.

A més, i ens permetreu que parlem de nosaltres, la Festa Major d’enguany ha estat un abans i un després per al Diari de Sabadell. L’entrevista i actuació amb el Triquell, artista sortit d’Eufòria (TV3), duta a terme pel cap d’Oci i Tendències d’aquesta capçalera, Guillem Plans, va reunir centenars de persones a la plaça de Ricard Simó. Volem enviar el nostre agraïment a l’artista, a tots als que vau venir i vau fer que la plaça quedés petita, i també als que ens heu seguit a través de les xarxes socials (que en sou moltíssims!).

Hem retransmès la Festa Major a temps real, i hem volgut ser els vostres ulls per explicar-vos-en tots els detalls. Hem trepitjat el carrer i hem pogut parlar amb molts de vosaltres. Esperem haver-ho reflectit prou bé avui. Visca la Festa Major, visca Sabadell i visca els sabadellencs!

Comentaris
To Top