Ciutat

Laia Silvestre, ratificada com a portaveu del Jovent Republicà de Sabadell

Silvestre va assumir el càrrec fa un any en substitució de Harrison Parpillon

Laia Silvestre ha estat ratificada com a portaveu del Jovent Republicà de Sabadell. La secció local de l’organització política jove d’esquerres i independentista, vinculada a ERC, ha renovat l’executiva al congrés anual. Silvestre va assumir el càrrec fa un any en substitució de Harrison Parpillon; a partir d’ara, però, també en serà secretària de Feminisme.

La portaveu assegura que la formació ha demostrat ser la força política juvenil majoritària a la ciutat, la que millor en representa els joves, en un moment en què les eleccions municipals emergeixen a l’horitzó. “Lluitarem per guanyar i instaurar les nostres polítiques sent sempre fidels als nostres eixos: el feminisme, el socialisme, l’ecologisme i l’independentisme”. Silvestre ha agraït a l’executiva sortint que hagi dedicat bona part de la seva activitat a la lluita ecologista.

Al congrés també s’han nomenat la resta de càrrecs de l’executiva permanent local del Jovent Republicà: Joan Guixà en serà el secretari d’Organització; Alba Torras, de Finances i Formacions; Joan Gatell, d’Activisme, i Quim Belmonte, de Comunicació.

Comentaris
To Top