Vallès

Direcció i comitè d’empresa de Kostal acorden reduir a 56 els treballadors inclosos a l’ERO

L’empresa també accepta retirar les mesures d’acompanyament incloses a l’expedient

La direcció i el comitè d’empresa de Kostal Eléctrica, amb la mediació d’Inspecció de Treball, han acordat reduir de 109 a 56 els treballadors inclosos a l’ERO de la planta de Sentmenat (Vallès Occidental). En plena vaga de tres dies dels treballadors, l’empresa també ha acceptat retirar les mesures d’acompanyament incloses a l’expedient, que pels sindicats suposaven una retallada de les condicions laborals de la plantilla.

En un comunicat, CCOO ha valorat positivament les dues mesures acordades, que atribueix a la pressió que han exercit amb les aturades, i assegura que continuaran treballant per minimitzar el màxim possible l’impacte de l’ERO. Aquest dijous hi ha prevista una nova reunió entre direcció i representants dels treballadors.

Treballadors de Kostal protesten a les portes de l’empresa per evitar 109 acomiadaments

Comentaris
To Top