Vallès

A presó un noi de 18 anys per robar dues vegades a un menor a Ripollet i Cerdanyola

El jove va amenaçar la víctima amb una navalla mentre feia cua per una atracció a la Festa Major

Un jove de 18 anys ha ingressat a presó com a presumpte autor de tres robatoris violents, dos dels quals a un menor -16 anys- que va cometre en una setmana a Ripollet i Cerdanyola. El van detenir el passat diumenge, dia 4 de setembre, i va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola.

El detingut va sostreure els diners del menor a la Festa Major de Ripollet. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, va amenaçar-lo amb una navalla mentre feia cua per una atracció i el va apartar de la gent per atracar-lo. Una setmana més tard, ambdós es van trobar a Cerdanyola i novament li va robar els diners de la ronyonera.

La parella de la víctima va alertar la policia catalana i va rebre un cop de l’acompanyant de l’autor. Agents del cos es van desplaçar fins al lloc i van detenir-los i durant l’escorcoll a ell li van trobar un telèfon mòbil que hauria sostret el 26 de juliol al mateix municipi vallesà, fent servir una arma blanca.

Així, se li va acumular un altre robatori i està acusat d’un total de tres robatoris amb violència pels quals va declarar davant el jutge de guàrdia. També van detenir la seva parella, però pel fet de ser menor, la van denunciar com a coautora del segon robatori violent, dut a terme a Cerdanyola.

Comentaris
To Top