El teu defensor

El teu defensor: “O planten un arbre o que tapin l’escocell”

EL TEU DEFENSOR

El D.S. està compromès amb tu. En moments d’incertesa, el periodisme és més necessari que mai. Per aquest motiu, hem engegat aquesta nova secció, pensada per i per a vosaltres. Podeu fer-nos arribar els vostres dubtes, suggeriments o reclamacions. Volem conèixer el teu cas i buscar-hi una solució plegats. Cada dissabte, rebrem les vostres històries. Tu ho expliques, el D.S. respon. Ens pots contactar per correu electrònic a [email protected].

En Miquel Serres Martí, lector del Diari i veí de Sabadell ens contacta per denunciar l’estat d’un tram de carrer del barri dels Merinals. Segons explica, als voltants del Mercat Municipal dels Merinals s’han arreglat escocells i voreres, però sosté que a les voreres situades a tocar de l’equipament municipal estan en mal estat: “Tant a la vorera la del davant com la de darrere del mercat n’hi ha algunes en un estat lamentable i a una falta l’arbre”, assegura.

En aquest sentit, reclama que plantin un arbre o bé tapin l’escocell. “No és només un tema estètic, també de seguretat per als vianants”, explica la Marta García, també veïna del barri. Sosté que  les voreres en mal estat i aixecades poden suposar un risc per a les persones amb mobilitat reduïda, nens o gent gran, especialment. En aquest sentit, se suma a la queixa del Miquel i demana que es reconsideri la reparació d’altres elements.

L’Ajuntament ho millorarà “en el futur”

El Teu Defensor ha contactat amb l’Ajuntament de Sabadell per transmetre-li la demanda dels veïns. Fonts municipals expliquen que des de l’Ajuntament ja s’ha fet recentment una actuació intensiva amb lloses del carrer de la Palma, a tocar del Mercat. “La voluntat és continuar amb millores a la resta del barri en el futur”, asseguren les mateixes fonts. Així i tot, no han concretat ni calendaritzat l’actuació.

En tot cas, s’ha previst una inversió important al barri dels Merinals, especialment al polígon d’Habitatges d’Arraona-Merinals: es reserven 2,6 milions d’euros per a renovar l’espai públic. La intenció és posar una nova àrea de jocs, decorar el barri amb llambordes i zones verdes. Així, es renovarà tot l’àmbit situat entre els carrers de la Palma, Tenerife, Brasil i Argentina. També es reserva un espai per a un futur equipament de l’Ajuntament.

El Diari us recorda que, per a qualsevol incidència en l’espai públic, es pot notificar a l’Ajuntament a través de l’aplicació Sabadell Espai Públic. En tot cas, el D.S. farà un seguiment d’aquesta petició en concret i anirà informant de qualsevol novetat al respecte. 

escocell arbre

Comentaris
To Top