Ciutat

La Policia Municipal de Sabadell incorpora 10 nous agents

Aquest divendres s’ha celebrat l’acte d’entrega de diplomes amb el tradicional llançament a l’aire de les gorres

L’Escola de Policia de Catalunya ha lliurat aquest divendres els diplomes de la seva 35a promoció. La Policia Municipal de Sabadell incorpora enguany 10 nous agents que han superat el curs. En la cerimonia d’aquest divendres hi han assistit el regidor de Seguretat, Jesús Rodríguez, i l’intendent major, Joan Antoni Quesada. L’acte d’entrega, en què també s’ha viscut el tradicional llançament a l’aire de les gorres, ha estat presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès.

En total, l’han acabat 1.063 alumnes: 446 aspirants al cos de Mossos d’Esquadra i 617 a les policies locals. Del total d’alumnes, han superat i aprovat el curs 969 aspirants, és a dir el 91,1%: 553 són agents de les policies locals i 416 del cos de Mossos d’Esquadra, que s’incorporaran de seguida a les seves destinacions com a agents de policia en pràctiques. De la promoció, una tercera part, 323, són dones: 185 dels cossos de policies locals i 138 del cos de Mossos d’Esquadra. Quant a l’alumnat de les policies locals, són procedents de 143 ajuntaments de Catalunya: 243 són de la Guàrdia Urbana de Barcelona i 374 d’altres municipis.

Per edat, la mitjana global de l’alumnat ha estat de 31,3 anys: una mitjana de 28,2 anys al cos de Mossos i de 33,5 anys a les policies locals. Per nivell d’estudis, destaca que 252 alumnes van accedir al curs amb un títol de grau universitari; 233, amb un Cicle Formatiu de Grau Superior, i 156, amb batxillerat.

Comentaris
To Top