Oci i cultura

Joventut de La Faràndula: 75 anys de teatre a Sabadell

La Joventut de la Faràndula està d’aniversari. 75 anys no se celebren cada dia i calia fer-ho d’una forma especial. Per això, aquest diumenge 18, coincidint amb la data exacta de la seva fundació, han realitzat un dinar al pati de l’Escola Pia. Antics i actuals “faranduleros” han gaudit d’una gran estona compartint anècdotes i parlant dels nous projectes que té per davant l’entitat.

75 anys farándula

Foto de germanor dels “faranduleros”/ David Bisbal Joventut de la Faràndula

“Han vingut socis de totes les èpoques, això demostra l’estima que ens tenen i és un orgull”, ha explicat la seva presidenta, Anna Vidal. També ha volgut valorar el reconeixement rebut:” aquesta temporada ha estat fantàstica, hem guanyat la Creu de Sant Jordi i hem fet el pregó estem molt contents”.

Abans del dinar s’han atorgat guardons d’obsequi als socis amb 25 anys d’activitat. També ha estat el moment propici per homenatjar a l’expresident de l’entitat, Salvador Peig; com és tradició, amb una insígnia d’or. El dinar ha començat a les 14:15 i s’ha allargat fins a les 17 h de la tarda, amb una presència de gairebé 190 assistents segons l’organització.

75 anys farandula

El dinar ha reunit antics i actuals socis / David Bisbal Joventut de la Faràndula

Per endavant la a Joventut de la Faràndula es prepara per seguir amb els seus actes de celebració. El pròxim 23 de novembre organitzaran un acte institucional i el 4 i 5 de maig del 2023 estrenaran l’obra El teatre dels somnis. A més a més, al Casal Pere Quart es podrà visitar una exposició de l’entitat fins a la Festa Major 2023.

Comentaris
To Top