ESPORTS

El femení del Club Natació Sabadell guanya la Lliga Catalana de vòlei

CNS vòlei
Les jugadores del Club Natació celebrant el títol català / CEDIDA

Bones sensacions. L’equip femení del Club Natació Sabadell s’ha adjudicat de manera brillant la Lliga Catalana de Divisió d’Honor de vòlei després de superar a la final al CV Premià de Dalt en la final disputada a les instal·lacions de Les Naus de l’entitat local.

De fet, el conjunt nedador, que havia superat al Cecell de Lleida a les semifinals, va decidir l’enfrontament en els dos sets inicials amb ajustats marcadors (25-22 i 25-21) i només va cedir en l’intranscendent tercer set que es disputa per afavorir el rodatge dels equips de cara a la nova temporada (19-25). El conjunt de Xavi Perales va demostrar que continua acoblant les noves peces i arribarà en un bon moment a l’inici de la competició a Primera Nacional, el cap de setmana del 8 d’octubre.

Per la seva part, l’equip masculí que dirigeix Roberto Pozzato, després de quedar fora de les finals, ha aconseguit el cinquè lloc del torneig català en imposar-se al Torredembarra per un contundent 3-0 a Tarragona. Els jugadors nedadors afrontaran una dura temporada en la seva segona campanya consecutiva a l’exigent SuperLliga2.

Comentaris
To Top