Publicitat
Vallès

Ingressa a presó un home investigat per l’apunyalament a Sant Cugat

Els Mossos el van detenir diumenge i aquest dilluns el jutge ha decretat l’empresonament

Un home investigat per l’apunyalament que va tenir lloc dissabte a la nit al centre de Sant Cugat ha ingressat aquest dilluns a la presó per ordre del jutge. La víctima de l’apunyalament va resultar ferida greu però no es tem per la seva vida.

Els Mossos van iniciar una investigació després del succés que va concloure diumenge amb la detenció de l’individu, cap a dos quarts de nou de la nit. Aquest dilluns, el presumpte agressor va passar a disposició judicial i l’instructor ha determinat l’ingrés a presó per temptativa d’homicidi.

La víctima va rebre dues punyalades, una al pit i l’altra al coll, al voltant de les deu de la nit a l’avinguda Catalunya i se la va haver de traslladar d’urgència a la Mútua de Terrassa.

Investiguen un apunyalament aquest dissabte a la nit al centre de Sant Cugat

Publicitat
Comentaris
To Top