Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest divendres a Sabadell

El Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

La preocupació dels hostalers per la inflació o el nou protocol del Taulí en cas de patir un ictus, entre les notícies més rellevants

A les porets del cap de setmana, l’actualitat sabadellenca ens deixa diverses notícies que cal saber. Aquestes són algunes de les que podràs llegir al Diari durant el dia.

La inflació continua sent una de les grans preocupacions avui. Els propietaris de bars i restaurants de Sabadell mostren la seva contrarietat per l’increment de preus que han hagut d’assumir els darrers mesos: treballar ara els hi resulta més car, i encara arrosseguen la motxilla de la pandèmia.

SONDEIG DS | El 91,6% dels hostalers, afectats per la inflació: “Pago el triple de llum”

En l’àmbit mèdic, l’hospital Parc Taulí ha millorat aquests mesos els protocols en cas de patir un ictus i ara el procés des que el pacient viu l’episodi fins que és tractat és molt més ràpid. La millora ha arribat per l’impuls d’un nou circuit, anomenat Codi ictus.

El Taulí millora els protocols en cas de patir un ictus

Sabadell diu adeu al Club Gimnàs Llenas. L’històric equipament del carrer de Sant Pau (centre) va abaixar la persiana el passat 31 de juliol i aquests dies els protagonistes són els camions de mudança que s’enduen tot el material que hi queda.

El Gimnàs Llenas tanca després de 55 anys d’activitat

La matinada d’aquest dijous, 29 de setembre, ens va deixar la sabadellenca Remei Bona Puigvert, que ha mort a l’edat de 76 anys. El decés s’ha produït a Màlaga, on vivia a la casa de la seva filla Carla Farrés Bona. Advocada, jutgessa i assistent social, va ser la primera dona de l’alcalde Antoni Farrés.

Mor la jutgessa Remei Bona a l’edat de 76 anys

La vacunació contra la ràbia dels animals de companyia, fins ara voluntària, podria passar a ser obligatòria a Catalunya, segons va anunciar aquest dimecres la responsable de Prevenció en Salut Animal de la Generalitat, Núria Ribas. A Sabadell, segons dades d’aquest any, hi ha 13.095 gossos, 1273 gats i 10 fures registrats.

S’han de vacunar de la ràbia els animals domèstics?

Comentaris
To Top