Ciutat

Les 5 notícies que has de saber aquest divendres a Sabadell

La setmana encara la seva recta final carregada pel que fa a l’actualitat informativa sabadellenca

La setmana encara la seva recta final carregada pel que fa a l’actualitat informativa sabadellenca. Aquest divendres ha arrencat amb núvols i pluja, que serà protagonista al llarg de tota la jornada.

L’alcaldessa de Sabadell i presidenta de l’Arc Metropolità, Marta Farrés, es va reunir aquest dijous amb altres representants de l’associació per traslladar al Congrés dels Diputats de Madrid la necessitat de modificar la llei per permetre desallotjaments exprés en 48 hores en aquelles ocupacions il·legals.

L’Arc Metropolità reclama desallotjaments exprés en 48 hores

El judici al propietari de ca n’Alzina, Quirze Elias, va quedar aquest dijous vist per sentència després de la tercera i última jornada, en què antics pèrits de l’Ajuntament han estat citats com a testimonis als Jutjats de Sabadell.

Vist per sentència el judici al propietari de Ca n’Alzina

Aquest divendres, Junts vota si continua al Govern de la Generalitat o marxa. El líder de la formació a Sabadell i alcaldable a les eleccions municipals de maig de 2023, Lluís Matas, es va mostrar contundent a favor de continuar al Govern: “Votaré sí”. Una postura que també defensa la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, en una entrevista al Diari: “Fugir del Govern de la Generalitat és fugir dels problemes”.

Lluís Matas es mostra contundent sobre la continuïtat de Junts al Govern de la Generalitat

El Centre d’Esports i la penya d’animació ‘Honor 1903’ han arribat a un acord en diferents punts. Segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, responsables del club i de la penya s’han reunit per abordar les discrepàncies que van provocar, per exemple, la vaga d’animació en la primera part de l’últim partit disputat a la Nova Creu Alta davant el Calahorra.

Centre d’Esports i la penya ‘Honor 1903’ segellen un acord

La Diputació de Barcelona iniciarà la setmana vinent les obres de construcció d’un itinerari de vianants i ciclistes a la carretera de Sabadell a Matadepera (BV-1248) en tres quilòmetres de recorregut, així com la millora de la intersecció amb la carretera de Castellar (C-1415a) amb la implantació d’una rotonda.

A punt de començar les obres del carril bici entre Sabadell i Matadepera

Comentaris
To Top