Golejada del CE Sabadell “B” per la via ràpida

Els futbolistes del CE Sabadell “B” celebrant la victòria. // Cedida per CE Sabadell

El filial del CE Sabadell ha golejat a l’UE Tàrrega a la segona jornada de la Primera Catalana en un partit que ha dominat en els seus 90 minuts (4-0).

Des de l’inici s’ha vist clar quin seria el guio de partit: els arlequinats clars dominadors de la pilota i el joc amb un rival tancat al darrere. Les arribades no han trigat en arribar. Vladys i Jose Enrique, els primers en posar a prova al porter rival.

Tot i el domini territorial i algunes arribades clares, no ha estat fins prop de la mitja hora de joc quan Busta, després d’una passada des de l’esquerre ha posat el primer al marcador. L‘avantatge s’ha duplicat pocs minuts més tard quan Jose Enrique ha aprofitat un rebuig dins l’àrea per anotar el segon. I tan sols 3 minuts més tard se li ha posat pràcticament impossible el partit al Tàrrega quan ha vist la vermella directe Tarik després de donar un cop sense pilota a Nacho. Just abans del descans, ha firmat el seu doblet Jose Enrique deixant el partit sentenciat.

La segona meitat ha donat continuitat al primer temps. Domini clar del CE Sabadell “B” que ha creat molt perill per les bandes a l’inici dels segons 45 minuts. Les arribades i ocasions han anat caient però sense acabar-les de concretar. Jose Enrique ha estat a prop del hat-trick en diverses ocasions, incloent un gol anulat, però sense encert. Tampoc Vladys ha tingut el seu dia de cara a porta tot i generar infinitat d’ocasions. En una d’elles, després d’una gran passada de Morral, l’ucraïnès ha posat el definitiu 4 a 0.

Als darrers minuts, Jordi López ha fet molt canvis i ha donat descans a la majoria de les peces claus de l’equip. L’última del partit l’ha tingut Ivan Sánchez amb una rematada des de l’interior de l’àrea que ha anat al pal.
Amb aquesta victòria, el filial del CE Sabadell es col•loca al capdavant de la classificació del grup 2 de Primera Catalana contant els seus partits per golejades.