Oci i cultura

La màgia del Circ Alegria emociona Sabadell

Anar al circ és entrar a un món màgic on tot és possible. La llum tènue del principi s’apaga i comença l’espectacle. És el del Circ Alegria, que aquests dies es troba a Sabadell amb una quarantena d’artistes i una gran piscina de 24.000 litres d’aigua. El circ té dues grans carpes, la primera és una barra i l’altra la sala principal. Tot preparat pel gran esdeveniment.

El fons marí té un gran protagonisme a l’actuació / Lluís Franco

L’espectacle té molts detalls: aigua, llums, decorats, disfresses i actuacions amb acrobàcies que semblen impossibles, acompanyades d’un gran desplegament tècnic perquè tot funcioni. Números d’aros aeris, d’skate, de trapezistes voladors, de contorsionisme, de màgia i de comicitat, a més de fonts d’aigua dansaires es van succeint per fer gaudir el públic d’allò més. Una aventura trepidant que deixa bocabadats als més menuts, però també als grans.

Sirenes, animals del món marí, pirates i un ambient tropical on l’aigua és la gran protagonista. Una barreja d’emocions pels sentits que fa recordar les grans tardes de glòria dels circs ambulants que visitaven la ciutat.

FOTOS: Arrenca el Circo Sobre Agua 2 amb més d’una quarantena d’artistes

Comentaris
To Top