Ciutat

Les cinc notícies més destacades d’aquest dimarts a Sabadell

L’actualitat no s’atura i al Diari fem un repàs de les principals notícies de les últimes hores a Sabadell

Aquesta setmana està marcada pel festiu d’aquest dimecres, Dia Nacional d’Espanya. L’actualitat, però, no s’atura i al Diari fem un repàs de les principals notícies de les últimes hores a Sabadell.

El Parc Taulí encara un any d’obres per intentar arreglar els problemes de sempre: la manca d’espai d’Urgències i reduir les llistes d’espera. Es tracta d’una inversió global entre 2020 i 2024 que supera els 65 milions d’euros, bona part de fons europeus arribats a través del CatSalut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i fons propis, per ampliar, reformar i, en definitiva, millorar bona part dels espais assistencials.

El Taulí fa un pas més per solucionar les carències

La recta final de les obres del Passeig avança molt lentament a l’espera que retorni l’activitat amb la plantació dels arbres i les jardineres. Serà la cirereta del pastís, probablement un dels aspectes més reclamats pels sabadellencs: que la zona central tingui més verd.

Les obres del Passeig continuen en espera que es planti l’arbrat

Aquest cap de setmana ens va deixar el sabadellenc José Alcántara als 79 anys, una de les persones més implicades amb la romeria de San Sebastián de los Ballesteros. Durant els 44 anys que fa que se celebra la romeria a Sabadell, Alcántara s’encarregava de cuidar i decorar el tractor on viatja San Isidro Labrador amb flors, palmeres i la resta de decorat.

Mor José Alcántara, l’home més conegut de la Romeria dels Ballesteros

Continua la recerca de l’home desaparegut el passat 4 d’octubre. Els cossos de seguretat i d’emergències amplien els seus esforços per trobar José Cañete Cabello, veí de Sabadell de 74 anys. Unitats de Seguretat Ciutadana i d’Investigació dels Mossos, juntament amb la Policia Municipal, Agents Rurals i Bombers treballen per trobar l’home, que té alzheimer, va indocumentat i sense telèfon.

Drons i helicòpters en el gran desplegament per trobar l’home desaparegut de Sabadell

El pròxim dissabte, el Johan Cruyff viurà un nou duel entre el filial del FC Barcelona i el Centre d’Esports i resulta inevitable recordar l’antecedent de fa només cinc mesos. La polèmica que va despertar aquell partit viu ara un gir de guió.

La polèmica del Barcelona B-Sabadell de fa cinc mesos viu un gir de guió

Comentaris
To Top