ESPORTS

El CE Sabadell “B” segueix intractable i goleja a l’Horta

Els jugadors del filial del CE Sabadell celebren la tercera victòria de la temporada. // Cedida per CE Sabadell

El filial del CE Sabadell manté el lideratge del grup 2 de Primera Catalana després de sumar la tercera golejada de la temporada (0-3), aquesta vegada a un dels camps complicats de la categoria davant l’UA Horta.

Els de Jordi López ja han començat el partit volent ser protagonistes, com sol ser habitual, amb domini de pilota i arribades, especialment amb Bustamante i Vladys molt actius a ambdues bandes. Precisament els dos extrems arlequinats han fabricat el primer de la matinal. Centrada des de la dreta de “Busta” i rematada de l’ucraïnès a boca de canó per avançar al filial abans del quart d’hora de joc.

El pla de partit ha continuat sent el mateix, domini del CE Sabadell “B” davant d’un Horta superat, especialment quan tenia la pilota. Passada la mitja hora de joc, “Piti” Belmonte ha duplicat l’avantatge després d’una bona conducció finalitzada amb un xut creuat des de la frontal de l’àrea. Tal com va passar la setmana passada, en els primers 45 minuts, partit gairebé sentenciat.

A la segona part, davant la impotència local, el partit s’ha començat a travar. Amb moltes interrupcions i faltes, qui encara controlava el joc i no passant excessius problemes era el conjunt arlequinat. Més enllà de passades llargues i pilota parada, l’Horta no ha inquietat un Carles Segura que durant molts trams ha estat un espectador més.

Ha tingut el tercer Vladys amb un xut des de la frontal, però el porter local ha parat ben posicionat. També Bustamante i Jose Enrique han posat a prova la porta rival, aquesta vegada, sense encert. Als darrers minuts amb el conjunt local a la desesperada intentant retallar diferències, Vladys ha sentenciat finalitzant un contraatac ràpid del Centre d’Esports. Els de Jordi López sumen una nova golejada, conten els seus partits per victòries i comencen a espantar a la resta de rivals del grup amb un inici de competició espectacular.

Comentaris
To Top