Ciutat

Més de 50.000 sabadellencs ja poden rebre la vacuna de la grip i la covid

A Sabadell estan citades en total més de 54.000 persones

Aquest dilluns ha arrencat la vacunació simultància contra a la grip i per injectar la quarta dosi contra la covid en persones majors de 60 anys. A més, també estan citats a vacunar-se els pacients amb problemes crònics i factors de risc i les persones amb el sistema immunitari afeblit, així com el personal sanitari, cuidadors i dones embarassades.

Des del 10 d’octubre passat, els diferents col·lectius citats poden demanar hora per vacunar-se a través de La Meva Salut o trucant directament al centre d’atenció primària (CAP) pertinent. Els grups se sumen així a les persones més grans de 80 anys, que el 25 de setembre es van començar a vacunar per la covid i la grip alhora.

Més de 50.000 persones hauran pogut rebre la quarta dosi

A Sabadell, estan citades en total més de 54.000 persones, segons dades de l’Informe Estadístic de Població a la ciutat de l’any 2021. Algunes de les quals, però, ja hauran rebut la punxada, en ser majors de 80 anys (més de 12.000 persones, segons el document). La xifra de majors de 60 anys suposa un 25% del total de la població a la ciutat.

Comentaris
To Top