Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Els pressupostos de Sabadell o el festival elPetit són protagonistes a la ciutat en les últimes hores

Aquest dimecres, la informació arriba carregada d’actualitat política i cultural. Els pressupostos de Sabadell o el festival elPetit són protagonistes a la ciutat en les últimes hores.

El festival internacional elPetit tornarà a convertir Sabadell en un epicentre de l’art per a la primera infància (dels 0 als 5 anys). La 18a edició del cicle ha programat 14 espectacles i 10 tallers, que passaran per 11 municipis del territori entre el 12 i el 27 de novembre.

El festival elPetit engrandeix Sabadell amb els millors espectacles internacionals

En el terreny educatiu, el Govern català ha aprovat aquest dimarts, en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PEA), la inversió de 12 milions d’euros per executar les obres de construcció en el Narcisa Freixas i el Virolet de Sabadell.

El Govern català invertirà 12 milions d’euros per fer el Narcisa Freixas i el Virolet

En matèria econòmica, aquest dimarts es va conèixer que el pressupost de Sabadell creixerà fins als 266,4 milions d’euros el 2023, un 5,5% més que enguany. Així ho preveu la proposta presentada pel Govern municipal. L’Ajuntament incrementa la despesa en un context advers i, malgrat la inflació i la guerra d’Ucraïna, augmenta les inversions fins arribar a 23,8 milions d’euros.

El pressupost de Sabadell creix fins als 266,4 milions d’euros el 2023

En esports, el comunicat de les Penyes del Centre d’Esports Sabadell anunciant mesures en el partit de dissabte que ve contra l’Intercity a la Nova Creu Alta, com a protesta per la “inflexibilitat mostrada per l’empresa de seguretat contractada pel club i els Cossos de seguretat (Mossos d’Esquadra)“, ha provocat un notable impacte en l’entorn arlequinat.

Les Penyes del CE Sabadell demanen “flexibilitat” i una reunió amb totes les parts

El Nadal ja està aquí. Falten més de dos mesos, però la ciutat ja es prepara per acollir l’època més enlluernadora de l’any. Alguns operaris ja treballen en la col·locació de les llums perquè la ciutat llueixi el seu millor aspecte; ara, ja s’ha confirmat quin dia s’encendran.

L’encesa dels llums de Nadal del 2022 a Sabadell ja té data

Comentaris
To Top