Ciutat

El sud de Sabadell celebra la seva Mostra d’Entitats

Els barris del sud de Sabadell –Campoamor, Espronceda, La Creu de Barberà i les Termes– celebren diumenge 23 d’octubre la Mostra d’Entitats del Districte 6è. Aquesta iniciativa s’impulsa des de la xarxa de persones, entitats i professionals que formen part de la Taula de Salut Sabadell Sud.

La Mostra començarà a les 10h a la Plaça de Picasso, amb una tabalada i una xocolatada. Al llarg de tot el matí es faran activitats obertes i organitzades per les entitats i serveis dels quatre barris: dansa, rítmica, bàsquet, percussió, boxa, coral, tallers infantils, taller de memoria, un espectacle de circ per a tots els públics i un showcooking.

Té per objectiu promoure la coordinació i treball conjunt entre els diferents agents socials del teixit social. Per tant, està pensada per esdevenir un dia festiu, participatiu i lúdic, i que permeti enfortir la cohesió social, la convivencia i la qualitat de vida del districte, des d’una visió de la salut àmplia, comunitària i inclusiva.

La Mostra del dia 23 també sera la oportunitat per donar a coneixer les Jornades de Portes Obertes que es faran del 24 al 28 d’octubre, a tots els equipaments i entitats del districte, que obriran les seves portes per mostrar tot el que s’hi organitza.

Comentaris
To Top