Ciutat

Un tiktoker reparteix hamburgueses amb cotxe teledirigit a Sabadell

La companyia Vicio ha publicat un vídeo a Instagram on es veu el cotxe recorrent els carrers de la ciutat

El tiktoker sabadellenc @thegreencar_oficial ha revolucionat la xarxa social amb els seus vídeos, en què grava un cotxe teledirigit voltant diferents indrets de Sabadell. Amb gairebé dos milions de seguidors, el protagonista d’aquest compte, que prefereix no destapar la seva identitat, s’ha sumat a l’última campanya de Vicio.

VÍDEO: El cotxe teledirigit viral a TikTok que fa la compra a Sabadell

La cadena d’hamburgueses, coneguda per ser el negoci del guanyador de MasterChef Aleix Puig, acaba d’obrir un local de delivery i take away a Sabadell. Aquests dies, la companyia ha volgut agrair la rebuda que ha tingut la ciutat, repartint hamburgueses amb un cotxe teledirigit manejat per aquest sabadellenc anònim.

La companyia ha publicat un missatge al seu Instagram amb un vídeo en què es veu el cotxe recorrent els carrers de la ciutat, carregant una hamburguesa fins a arribar al seu destí. “La ciutat que més ganes ens tenia”, celebren en la publicació. “Vam veure que era la ciutat que més s’acostava a Barcelona per demanar i hem decidit apropar-nos nosaltres. No només amb un local sinó que reparteix algunes burgers en forma d’agraïment”, expressaven.

En una entrevista al Diari, el cofundador i coconseller delegat de Vicio, Aleix Puig, assegura que les expectatives amb el nou establiment són altes i confia en què s’obri un segon local a la ciutat. De moment, l’espai de Sabadell és el primer establiment de la firma al Vallès Occidental i el seu onzè en total. Es troba al carrer de Sant Pau, 141, al centre de la ciutat. El seu servei a domicili va a càrrec de l’empresa Glovo.

View this post on Instagram

A post shared by VICIO (@ganasdevicio)

Aleix Puig (Vicio): “Estic segur que obrirem un segon local a Sabadell”

Comentaris
To Top