ESPORTS

El Trofeu Internacional d’esgrima torna a Sabadell

Reyes i Lupascu
La regidora d'Esports, Laura Reyes, i la presidenta del Club Esgrima Sabadell-J. Viladoms, Elvira Lupascu / CEDIDA

Gran cita. Després de dos anys sense disputar-se per la pandèmia, aquest pròxim cap de setmana torna el Trofeu Internacional d’esgrima amb un escenari de luxe: el Pavelló Municipal d’Esports de la nostra ciutat. Més de 250 tiradors i tiradores de tot el món competiran en dues sessions.

El dissabte tindrà lloc la prova de la Copa del Món, competició oficial del Circuit Internacional en la modalitat de floret masculí i femení sènior. La regidora d’Esports, Laura Reyes, ha subratllat, en la presentació del torneig, “la paritat present en la competició, amb 79 tiradors i 67 tiradores. És una xifra molt igualada i estem molt contents”.

El tretzè del rànquing mundial

Per la seva part, Elvira Lupascu, presidenta del Club d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, ha destacat la participació de Carlos Llavador, “un tirador que va representar Espanya als Jocs Olímpics de Tòquio i actualment és el tretzè del rànquing mundial”. El diumenge s’organitza l’Open Internacional U-23, prova també de floret en les dues categories que aplega un centenar de tiradors.

Totes dues competicions són puntuables per al Circuit europeu sub-23 i prendran part representants d’un total de 28 països: Argentina, Àustria, Alemanya, Algèria, Colòmbia, República Txeca, Dinamarca, Eslovàquia, Espanya, Gran Bretanya, Grècia, Egipte, Hong Kong, Hongria, Israel, Itàlia, Irlanda, Japó, Líban, Moldava, Mèxic, Països Baixos, Polònica, Portugal, Turquia, Ucraïna, Estats Units i Veneçuela.

Les peoves començaran a les 9 del matí del dissabte i l’entrada al públic és gratuïta. La Federació Catalana, el C lub d’Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms i la Federació Espanyola, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya organiten aquesta competició d’alt nivell internacional.

Comentaris
To Top