Ciutat

VÍDEO | Comença la plantació d’arbres al nou Passeig

El procés s’ha de dur a terme fins aquest divendres i es reprendrà els dies 2, 3 i 4 de novembre

El verd comença a poc a poc a guanyar terreny al nou passeig de la Plaça Major. Aquest dijous, tothom qui passejava a primera hora per la zona del centre ha pogut veure els arbres, de grans dimensions, esperant a l’indret per començar la plantació.

El procés s’ha de dur a terme fins aquest divendres i es reprendrà els dies 2, 3 i 4 de novembre, motiu pel qual caldrà tallar el trànsit pel Passeig i desviar els autobusos. Es plantaran tres espècies: exemplars d’Acer i Koelreuteria, que canviaran a colors groguencs i vermellosos a la tardor. En el tram sud hi haurà set Lagerstoemia, que fan una flor de color rosa.

Preparat per a la campanya nadalenca

Segons la previsió de l’Ajuntament sabadellenc, aquests dies es plantaran els arbres i els parterres i en les pròximes setmanes s’instal·larà el mobiliari públic i es reasfaltarà el vial reservat per autobusos. Tot per poder tenir el Passeig enllestit per a la campanya nadalenca.

Es planten a la tardor perquè, segons Urbanisme, és el moment “idoni”. Els arbres tindran poca fulla i no tindran l’aspecte definitiu fins a la primavera, segons indiquen des de l’Ajuntament. D’aquesta manera, es passarà d’un espai carregat d’asfalt i sense ombra a un Passeig amb un brollador i una cortina d’aigua, arbrat i més espais per seure.

El nou Passeig de la plaça Major de Sabadell, llest per aquest Nadal

Comentaris
To Top