Publicitat
ESPORTS

Visita de luxe al Museu Atlètic de la Joventut Atlètica Sabadell

Museu Atlètica JAS
Els protagonistes van gaudir d'una visita plena de nostàlgia / CEDIDA (R.F.)

Visita de luxe. El Museu Atlètic de la Joventut Atlètica Sabadell ha rebut la visita feta dels membres de l’Asociación Española de Estadísticos de Atletismo (AEEA) encapçalada pel seu president, José Javier Etayo. És la visita més important que fins ara s’ha fet al Museu de l’entitat sabadellenca des de la seva inauguració a principis d’aquest any.

Un vell taller de reparació cotxes del carrer Convent, davant la Plaça de les Dones del Tèxtil, s’ha convertit en un autèntic museu atlètic. L’artífex d’aquest Museu ubicat en un antic taller de reparació de cotxes del carrer Convent, davant de la Plaça de les Dones del Tèxtil, és el president de la Joventut Atlètica Sabadell, Josep Molins, qui va traslladar tot el material recopilat a la seva antiga botiga d’esports de la Rambla a aquest local que feia dues dècades que estava tancat. Ara ha recuperat la vida amb una exposició de tota mena de material que permet comprovar l’evolució de l’atletisme des dels inicis del segle passat fins a l’actualitat.

És el que van poder apreciar de ben prop la comitiva de l’Associació, juntament amb el mateix Pep Molins (membre d’honor), l’ex president del club i exvicepresident de la Federació Catalana, el sabadellenc Josep Maria Antentas; Ricard Rof, membre de la junta i responsable d’estadística històrica de l’entitat. També ha assistit un mite de l’atletisme sabadellenc com Carme Valero. La foto es va fer sota el llistó, a l’alçada del rècord de Sabadell (2,05 m).

Publicitat
Comentaris
To Top