ESPORTS

El filial del CE Sabadell empata a Balaguer i perd el lideratge

L’XI inicial del CE Sabadell “B” en el partit d’aquesta tarda.// Cedida pel CE Sabadell

El filial del CE Sabadell ha empatat en la seva visita al Municipal de Balaguer (1-1). Els arlequinats perden el lideratge del grup 2 de Primera Catalana tot i que continuen invictes.

El partit ha començat amb molta intensitat i amb el Balaguer pressionant molt. Així ha arribat la primera oportunitat del partit amb un xut des de la frontal del conjunt local. Ha contestat bé el conjunt arlequinat, primer amb un xut desviat de Vladys i, després, amb un colpeix de Belmonte també desviat.

Passat el minut 20, després d’una falta lateral, s’ha avançat el Balaguer amb un xut de Sergi Surroca des del punt de penal després d’un rebot. Ha pogut empatar de pressa el Centre d’Esports amb un xut de falta de Pere Belmonte aturat pel porter rival.

Just abans del descans ha tingut la millor oportunitat del partit l’equip de Jordi López amb una triple ocasió. Vladys ha xutat al pal curt fent estirar el porter del Balaguer, en el rebot un defensor ha tret sota pals la rematada de Busta i, en tercera instància, l’ucraïnès ha rematat alt.

A la segona meitat el CE Sabadell “B” ha donat una passa endavant i ha començat a arribar amb major claredat a la zona ofensiva rival. Ha avisat primer Busta amb un xut rebutjat des de l’interior de l’àrea. L’han seguit Vladys i “Piti” però sense encert.

I així ha estat fins prop del 70, quan Oriol Bordas amb un precís cop de cap a la sortida d’un córner ha posat la igualada al marcador.
Amb l’empat el partit s’ha obert del tot i qualsevol s’ha pogut emportar el partit. Xavi Laborde ha perdonat el segon i, posteriorment, Víctor López ha salvat el filial sabadellenc amb una gran intervenció a un llançament de falta.

Els darrers minuts han estat d’anada i tornada amb algunes arribades als dos costats però sense ocasions clares deixant l’empat a 1 al marcador. Amb el segon empat consecutiu, el CE Sabadell “B”, se situa segon a la classificació amb 3 victòries i 2 empats només per darrere de l’Atlètic Lleida.

Comentaris
To Top