ESPORTS

Moha Keita es perd tot el mes de novembre de competició del Sabadell

Moha Keita s'havia convertit en una peça clau per a Gabri / Ll. Franco

Encara que el club no ha concretat el temps de baixa -“la seva evolució marcarà la disponibilitat”-, tot apunta que Moha Keita es perdrà, com a mínim tot el mes de competició del Sabadell en aquest mes de novembre. El davanter senegalès va caure lesionat en un entrenament de la setmana passada a Sant Oleguer i les proves mèdiques realitzades han confirmat un “trencament fibril·lar a l’adductor de la cama esquerra”.

Està totalment descartat pel pròxim partit davant la Real Sociedad B i el pronòstic apunta que també es perdrà els duels contra el Numancia (Los Pajaritos) i possiblement la visita de la SD Logroñés a la Nova Creu Alta. L’única part positiva és que el cap de setmana del 12 i 13 de novembre s’atura la lliga perquè es juguen eliminatòries de la Copa del Rei i Moha guanyarà una setmana en la seva recuperació. Veurem si arriba a temps per començar l’exigent mes de desembre que arrencarà amb tres partits en només 7 dies: Gimnàstic-Sabadell (4-D), Sabadell-Real Unión (dijous 7-D) i Murcia-Sabadell (diumenge 11-D).

Vargas i Joanet, a punt

D’altra banda, Gabri també té assumit que no podrà comptar el pròxim diumenge contra el filial donostiarra amb Adán Gurdiel i Alberto Fernández, en plena fase de recuperació de les seves lesions musculars. En aquest cas, l’aturada els podria permetre estar a punt per al següent partit a Sòria si no es complica la situació. La bona notícia és la recuperació de Marc Vargas, que ja va disputar uns minuts a La Nucía, i Joanet López, qui per precaució es va quedar a la banqueta. Tots dos tenen opcions de tornar la pròxima jornada.

Comentaris
To Top