Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Els panellets i les castanyes guanyen protagonisme a la ciutat

A unes hores de celebrar la castanyada, aquest dilluns s’acomiada el mes d’octubre amb l’actualitat sabadellenca plena d’informacions.

Els aparadors ja en són ben plens. Desenes de panellets de diferents colors i textures omplen les vitrines. Si des de fora ja impressiona, a dins la imatge encara ho fa més. A les portes de Tots Sants les pastisseries de Sabadell ja fa jornades que ho tenen tot a punt. Per saber, de primera mà, com ho han fet i han preparat la diada hem volgut viure-ho des de dins.

L’art dels panellets: “Són un producte únic”

El desplegament de càmeres a l’espai públic de Sabadell anirà a més el 2023. L’Ajuntament ha previst 450.000 euros en noves inversions de seguretat, entre les quals hi ha la instal·lació de dos radars de velocitat més i noves càmeres de videovigilància en grans eixos i llocs transitats de la ciutat.

Sabadell instal·larà dos radars de velocitat més i noves càmeres de videovigilància a partir del 2023

Veïns de Ca n’Oriac de Sabadell han iniciat una campanya per expulsar del barri Antonio G.C., un multiviolador reincident que va sortir de presó el 2013 i que ara fa un any viu a una tenda de campanya als carrers del barri.

Veïns de Ca n’Oriac volen expulsar un agressor sexual que viu al carrer

Una de les obres més icòniques d’Àngel Guimerà ha tornat a La Faràndula. Parlem de Terra Baixa. Aquest cop, però és una versió del programa de Tv3 ‘El Llop’. Entre els actors, que van ser escollits pel programa, hi destaca la presència del sabadellenc Pep Cartena.

Fotos: Terra Baixa triomfa a La Faràndula

La commemoració de Tots Sants comportarà el desplegament d’un dispositiu especial per facilitar l’accés i visita de la ciutadania al cementiri. Es farà un especial esforç per facilitar la fluïdesa del trànsit en l’accés i sortida de l’equipament. Dins el cementiri, s’instal·laran taules informatives i el dia 1 a les 12 del migdia es celebrarà una cerimònia laica en record dels difunts a la Capella del Cementiri Vell.

Horaris i com arribar al Cementiri de Sabadell per Tots Sants

Comentaris
To Top