ESPORTS

Golejada per començar la Superfinal amb bones sensacions

Irene González, en una acció davant de Nova Zelanda / RFEN

La selecció espanyola, formada per vuit waterpolistes de l’Astralpool Club Natació Sabadell, d’un total de tretze membres, va estrenar-se amb contundència a la Superfinal de Tenerife golejant a la ventafocs del grup, la selecció de Nova Zelanda per un contundent 21 a 4. El triomf, encarrilat a l’equador del partit (6-2), el van liderar dues de les waterpolistes del Club, la rubinenca Bea Ortiz i la sabadellenca Judith Forca, autores de quatre i tres dianes, respectivament.

Amb el lideratge del grup, les de Miki Oca juguen aquest migdia el segon partit de la fase de grups davant l’Hongria de Rita Keszthelyi, waterpolista del CN Mataró, on la dificultat del partit no tindrà res a veure amb l’estrena davant les oceàniques.

Novembre d’alt voltatge

D’altra banda, l’Astralpool Club Natació masculí, que compta els seus partits per victòries a la Divisió d’Honor després de golejar el CN Catalunya per 14 a 6, ja sap on jugarà la Supercopa d’Europa. L’equip de Quim Colet, vigent campió de la copa LEN, s’enfrontarà el pròxim 20 de novembre (13 h) a la Finetwork Aquatics de Can Llong davant el vigent campió de la Copa d’Europa i totpoderós Pro Recco d’Itàlia. Abans, però, aquest dissabte, a domicili, davant el botxí de la Supercopa d’Espanya, l’Atlètic-Barceloneta.

Comentaris
To Top