Ciutat

Canvis al calendari de les obres al Passeig

La segona fase de la plantació d’arbres havia d’arrencar aquest dimecres

Les obres del Passeig continuen avançant, però ho fan a un ritme diferent del que inicialment estava previst. Segons assenyala l’Ajuntament, el calendari experimentarà en les pròximes setmanes canvis per ajustar-se a les necessitats actuals de l’espai.

Així, la segona fase de la plantació d’arbres, que havia d’arrencar aquest dimecres i allargar-se fins al divendres, es durà a terme finalment durant la segona quinzena del mes, a partir del 14 de novembre. A més, aquells dies també es preveu que es es col·loqui el mobiliari urbà a la zona.

El 26 de novembre, data marcada en vermell

El procés de plantació de l’arbrat comportarà talls en el trànsit del Passeig i caldrà desviar els autobusos que hi passen. En acabar aquestes tasques, a partir del 21 de novembre, es reasfaltarà la via lateral. Unes actuacions que estaven previstes una setmana abans.

L’objectiu és que el nou Passeig de la plaça Major pugui estar acabat a final de mes, el dia 26 de novembre, coincidint amb l’encesa de llums que donarà el tret de sortida a la campanya nadalenca a la ciutat.

Comentaris
To Top