Ciutat

Màximes de 23,5ºC en el segon pont de Tots Sants més calorós de la dècada

Al migdia, la temperatura va superar els 20ºC / v. castillo

El pont de Tots Sants d’aquest 2022 es recordarà per menjar panellets, moniatos i castanyes en màniga curta. Des de dissabte passat, 29 d’octubre, i fins al dimarts, 1 de novembre, el termòmetre va registrar temperatures gens pròpies de la tardor, amb una mitjana de la temperatura màxima de 23,1ºC, amb un pic de calor registrat el dia de Tots Sants de 23,5ºC, essent, a la vegada, un dels dies de més calor registrats a la ciutat en un novembre. Només el pont de Tots Sants de l’any 2020, amb una temperatura màxima de 25,3ºC, supera el registre d’enguany, des que s’enregistren dades, a finals del 2008, a l’estació automàtica Sabadell-Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya.

Si la temperatura màxima ha batut rècords, la mínima màxima, en canvi, s’ha mantingut dins els valors històrics de Sabadell durant aquest període en concret, amb una temperatura mínima mitjana de 10,6ºC. El passat 2021, amb 13ºC, o l’any 2019, amb 12,1, superen els registres d’enguany.

Tot i això, la temperatura mitjana s’ha situat als 16,8ºC, més de cinc punts per sobre respecte al pont de Tots Sants de fa cinc anys (11,7), i només superat per l’any passat, amb una temperatura mitjana de 17,4ºC, segons dades del Meteocat.

Comentaris
To Top