ESPORTS

La UE Sabadell Nord mostra la força del seu futbol base

Un dels equips de la base / CEDIDA (L.P.)

El Municipal de Ca n’Oriac va ser l’escenari de la presentació oficial dels diferents equips de la Unió Esportiva Sabadell Nord. Els més de 340 jugadors i 25 equips (23 de futbol base, l’amateur i el FC Taina) van mostrar-se davant familiars, amics i veïns del barri. Passada la pandèmia, el volum d’equips del futbol base ha crescut i ha recuperat la normalitat a nivell de quantitat i infraestructura.

Tot i els canvis en la direcció de l’entitat amb l’adeu d’Antonio Lou, el club ha mantingut la metodologia de treball. Actualment, regeix el club una junta gestora presidida per Francisco Hermoso, però s’espera poder fer eleccions durant el 2023 per tenir una estructura més definida a llarg termini. “La junta gestora està treballant bé, estem augmentant el volum d’equips i això sempre és positiu. La infraestructura la tenim, però s’han de fer eleccions l’any vinent”, afirma l’excapità del primer equip i membre de la junta, Josep Pinyol.

Vinculació amb Atendis

L’equip que també va formar part de la presentació va ser l’inclusiu FC Taina. Tot i no ser part de l’organigrama de la UE Sabadell Nord, des d’aquesta temporada entrenen i disputen els seus partits al Municipal de Ca n’Oriac i van ser protagonistes en l’acte de presentació del club. El FC Taina està format per 14 jugadors, tots ells pertanyents al Servei de Treball Taina que, amb dependència de la Fundació Atendis, promou la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb José Manuel Ramírez com a entrenador i Francisco López com a delegat i supervisor de les activitats, l’objectiu és donar l’opció de gaudir de l’esport amb tot el positiu que això comporta.

Comentaris
To Top