EDITORIAL

Dins i fora de l’Aeroport

L’Aeroport de Sabadell és un dels actius més preuats que té la nostra ciutat. Hem de preservar, cuidar i ampliar la capacitat d’un equipament que ens distingeix i que ens acostuma a portar bones notícies. La Barcelona Flight School, la principal escola de formació de l’Aeroclub, tancarà l’any 2022 havent fet 16.000 hores de formació a més de 150 alumnes procedents d’arreu del món. L’aeroport sabadellenc s’ha convertit en una de les ubicacions preferides d’Espanya i d’Europa per formar nous pilots, i n’hem d’estar molt satisfets i orgullosos.

Sabadell també compta amb l’escola de controladors aeris de l’Estat, una altra mostra de la gran capacitat tractora de l’aeròdrom sabadellenc, i així podríem seguir i seguir amb altres exemples.

L’Aeroport no és només l’Aeroport. Aprofitant els seus punts forts, com la seva ubicació estratègica, la proximitat amb Barcelona i el clima mediterrani, ha aconseguit fer-se un lloc i convertir-se en un pol d’atracció de persones amb talent i ambició. Necessitem que aquesta energia traspassi els límits de l’aeroport i arribi al Riu-sec, al Sud-oest, i a tota la ciutat.

Comentaris
To Top