ESPORTS

El filial del CE Sabadell cau davant la Guineueta

Gerard Marquillas frustrat al final de la primera meitat i recriminant l'actitud de la Guineueta. // Lluís Franco

Els rivals han trobat la fórmula per frenar el filial del CE Sabadell: el joc dur. Avui, la Guineueta s’ha imposat per 0 a 1 a Olímpia. “L’altre futbol” del conjunt visitant ha fet que els de Jordi López perdin l’invicte i acumulin la tercera jornada consecutiva sense vèncer.

Des del primer moment, la “Guine” ha deixat clar el seu pla de partit. Joc molt dur, pèrdues de temps i empentes i patades que l’àrbitre ha deixat sense càstig en la seva gran majoria. La primera acció polèmica ha estat prop del quart d’hora de joc quan, en una pilota aèrea, un atacant visitant ha donat un clar cop de colze a Gerard Marquillas. El central del Centre d’Esports s’ha retirat al descans amb la mandíbula visiblement inflamada. No ha estat una excepció en una primera part on el centre d’atenció no ha estat la pilota.

No obstant això, Xavi Laborde i Pere Belmonte han estat molt a prop de posar en avantatge el conjunt arlequinat amb xuts des de la frontal. I, en una triple ocasió amb rebots dins l’àrea, el Sabadell “B” ha tingut la millor de l’enfrontament. Amb el 0 a 0 i una petita tangana després d’un còrner s’ha arribat al descans. La passivitat de l’àrbitre davant la duresa i les agressions rivals ha desesperat el filial arlequinat.

Als primers minuts del segon temps, el Centre d’Esports ha trobat el camí i ha començat a generar arribades, però sense encert als darrers metres. Passat el minut 60, en una jugada d’estratègia, la Guineueta s’ha avançat al marcador. Des del gol, el partit s’ha aturat molt i ha costat molt enllaçar jugades per les constants pèrdues de temps.

Amb els canvis, el conjunt arlequinat ha guanyat profunditat però no encert. Prop del final, quan per fi ha trobat el camí del gol el conjunt de Jordi López, l’àrbitre ha anul·lat l’empat de Jose Enrique frustrant les últimes opcions arlequinades. El tècnic arlequinat s’ha mostrat satisfet al final de l’enfrontament tot i la derrota: “Crec que hem generat moltes arribades, algunes d’elles força clares, però ens ha faltat definir. Els rivals ens han pres la mesura, línees molt juntes i joc molt dur i els àrbitres ho estan permetent”.

Comentaris
To Top