El Tibidabo s’emporta el derbi davant del Sabadell Nord (3-1)

Els jugadors del Tibidabo TR celebren el tercer gol de l’enfrontament. / Lluís Franco

La UD Tibidabo TR s’ha emportat el derbi davant de la UE Sabadell Nord (3-1). Els de Torre Romeu han estat molt superiors i han tingut opcions de firmar una golejada major.

Ja els primers compassos han deixat clar quin seria el guió de partit. Els visitants tenien més la pilota, però era el conjunt local el que posava les ocasions. Fran Espinosa ha estat el primer a posar a prova al porter en els primers minuts.

Tot i això, no ha estat fins uns minuts abans de la mitja hora quan ha arribat el primer gol de l’enfrontament. Quan un defensa del conjunt arlequinat feia una traveta a Abel cometent penal. Fran Espinosa l’ha transformat enganyant el porter.

Després del gol local, el Sabadell Nord ha intentat guanyar profunditat a través dels seus jugadors de banda, però la mala presa de decisions a tres quarts de camp i precipitació han estat pedres a les rodes del de Campuzano. Abans del descans, Abel amb un xut al pal i, de nou, Espinosa amb una vaselina de fantasia han pogut duplicar l’avantatge local.

Als primers instants de la segona meitat, ha trobat de nou el camí del gol el Tibidabo. Transició ràpida per banda esquerra i Ivan Parra, sol al segon pal, ha definit creuat duplicant l’avantatge dels de Torre Romeu i posant justícia al marcador.

No s’han aturat aquí els nois de Toni Sallés i han tingut opcions clares de seguir sumant gols al seu compte. Primer Abel ha perdonat a boca de canó i, posteriorment, Fran Espinosa ha fregat el pal en un xut creuat. El Sabadell Nord feia aigües i gairebé cada atac rival es convertia en una arribada clara.

Finalment, a poc menys de 15 minuts pel final, en una nova transició ràpida conduïda per Aitor, Fran Espinosa li ha regalat el gol a Abel que ha certificat el seu bon partit anotant el tercer pel seu equip. A les acaballes de l’enfrontament, Pedro Auñón, en l’intent de rebuig, s’ha introduït la pilota dins la seva pròpia porteria retallant distàncies al marcador i deixant el definitiu 3 a 1.

Els tècnics han mostrat les dues cares de la moneda post partit. Toni Sallés, satisfet ha deixat clar quin és el camí a seguir: “Ha sortit el partit que haviem plantejat i estic molt content per la feina de tots. Són tres punts molt importants i refermen la idea que tenim de joc”. Per altra banda, David Campuzano, s’ha mostrat molt més crític amb els seus: “El Tibidabo ha estat superior durant tot el partit. A nivell de ritme i intensitat han estat per sobre nostre en tot moment i haurem de veure quines decisions prenem per revertir la situació”.

El Tibidabo TR es queda tercer a la taula amb molt bones sensacions i a 5 punts del líder, el San Juan Montcada al que visitarà la propera setmana. El Sabadell Nord, per l’altre costat, es queda a la zona baixa de la taula i descansarà la propera jornada en haver de jugar contra el retirat Cerdanyola “B”.