Ciutat

Vaga a Rodalies: consulta els horaris d’aquest divendres amb serveis mínims

Rodalies

Aquest divendres hi ha una nova vaga de maquinistes de Rodalies, que afectarà tot el sistema ferroviari de Catalunya. En aquesta jornada de màxima incidència de passatgers es patiran aturades a totes les línies per la vaga de maquinistes, convocada pel sindicat SFF-CGT. El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha establert un dispositiu de serveis mínims de Rodalies.

Hi haurà serveis essencials a tota la línia de trens des de les dotze de la matinada fins a les onze de la nit. Rodalies ha fet públic els horaris de serveis mínims en les hores puntes, les més delicades de tots dos dies.

– De 6 del matí a 9.30 del matí hi haurà un 66% de servei mínim a Rodalies
– De 17 de la tarda a 20.30 del vespre també hi haurà un 66% de servei mínim a Rodalies
– La resta de la jornada hi haurà un 33% de servei mínim a tota la xarxa de trens

El passat dilluns d’aquesta mateixa setmana ja hi va haver vaga de maquinistes. Es van produir retards i cues a les estacions de Rodalies de Sabadell, amb algunes algomeracions als trens de l’R4 de Renfe a la ciutat.

Retards i aglomeracions a l’R4 de Rodalies en el primer dia de vaga a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top