Ciutat

Renovaran tota la il·luminació de l’avinguda de Barberà

Les obres es faran durant l’any que ve i tenen un pressupost de mig milió d’euros

L'avinguda de Barberà / AINA TORRES

En els pròxims mesos es preveu que comenci la renovació total de la il·luminació de l’avinguda de Barberà. Si bé arreu de la ciutat s’estan canviant les bombetes per llums LED, en aquest cas s’ha optat per substituir tota la infraestructura lumínica. La Junta de Govern Local ha adjudicat els treballs aquest dilluns amb un pressupost de mig milió d’euros (495.055,78) euros, a l’empresa Alumbrados Viarios SA (Aluvisa).

A l’Avinguda, tant els fanals com les lluminàries i les instal·lacions es renovaran completament en tot el seu recorregut, des de la Gran Via fins la plaça de la Creu. També el quadre de comandament, les canalitzacions i cables. Un cop comencin els treballs, es preveu que tinguin una durada de 10 mesos.

Tal com ha apuntat el regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, en roda de premsa, l’objectiu és “millorar la il·luminació del vial i  les voreres”. A Sabadell, el 90% de punts de llum ja són LED després que s’hagin anat substituint en l’últim any, la qual cosa el consistori preveu que permeti estalviar 1.638 tones de C02 i al voltant d’un milió d’euros anual. Per renovar tots els llums de la ciutat s’han invertit prop de 10 milions d’euros.

Comentaris
To Top