ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell es fa gegant a Mataró

Maica Garcia, en una imatge d’arxiu / ll. franco

La consecució de la Superfinal de la lliga Mundial, per part de vuit integrants de l’Astralpool Club Natació Sabadell, no va passar factura en un cap de setmana de doble compromís molt exigent per a l’equip de David Palma. El vigent campió de lliga va visitar el passat dissabte el CN Sant Andreu, de la portera Martina Terré, gran protagonista de la final mundial, amb una gran actuació coral. Maica Garcia, amb tres dianes, va liderar un triomf encarrilat en els primers dos períodes (5-8). Però el plat fort del cap de setmana arribaria diumenge, amb el duel de comptes pendents amb el CN Mataró, a la piscina Joan Serra, on les waterpolistes sabadellenques volien venjar-se de la dolorosa derrota a la Supercopa d’Espanya, fa escasses setmanes.

Dit i fet. Contundent parcial d’1 a 5 en el primer període per deixar ‘ofegades’ a les de Dani Ballart. La jove Nona Pérez, amb quatre dianes, va liderar un triomf que permet mantenir la imbatibilitat a la Divisió Honor (9-16).

Comencen amb bon peu

D’altra banda, l’Astralpool masculí va iniciar la setmana gran amb un gran triomf davant el CN Barcelona, clau per mantenir el lideratge i la imbatibilitat a la Divisió Honor. La victòria, però, no va ser gens fàcil, fruit, també, del doble plat fort que haurà d’afrontar l’equip aquest dimecres i el pròxim dissabte.

Els barcelonins van arribar a l’equador amb una renda de dos gols (4-6), posant contra les cordes el vigent campió de la LEN, però un gran tercer període (6-1), va ser suficient per certificar el cinquè triomf de la temporada (13-11). Sense massa temps per descansar, aquest dimecres l’equip s’estrenarà a la FinetworkAquatics davant el Ferencváros hongarès, en el debut de l’equip a la Copa d’Europa, en el retorn de l’exnedador Nemanja Ubovic.

Comentaris
To Top