Ciutat

La sequera obliga a limitar l’obertura de les fonts del Passeig a la seva estrena

Només funcionaran en la inauguració i en l’encesa de les llums de Nadal

Un dels elements estrella de la reforma del Passeig són les seves fonts, però a causa de la sequera no podran funcionar contínuament com estava previst, segons ha informat l’Ajuntament.

Asfaltatge, el darrer pas de les obres del Passeig / VÍCTOR CASTILLO

En motiu de les restriccions d’aigua que es preveuen aprovar aquest dimarts per la falta de pluges, quedarà prohibit omplir els dipòsits de les fonts amb circuit de recuperació d’aigua, i aquestes fonts només podran funcionar fins que es buidi el seu dipòsit. Al Passeig, els dipòsits ja estan plens i “en cap cas s’hi incorporarà aigua nova”, tal com afirma el consistori en un comunicat.

Per aquests motius, les fonts podran funcionar, però només en l’estrena del Passeig. Així, dijous dia 24 de novembre funcionaran durant la inauguració, prevista per a les 19 h. Quan acabi es tornaran a apagar i només es podran tornar a veure en una altra ocasió: dissabte 26 de novembre, durant l’encesa de llums de Nadal, que en aquesta zona serà a les 18 h.

La prohibició d’omplir les fonts ornamentals té l’excepció dels llacs artificials que fan de suport vital de vida aquàtica, com és el llac del Parc Catalunya.

Alerta per sequera a l’àrea de Sabadell

FOTOS: Així avancen les obres del Passeig setmana rere setmana

Comentaris
To Top