El Sabadell Nord empata davant del Ripollet

Els jugadors del Sabadell Nord celebrant el gol que ha suposat l’empat final al marcador. / Lluís Franco

La UE Sabadell Nord ha empatat en la visita del Ripollet CF al Municipal de Ca n’Oriac (2-2). Els de David Campuzano continuaran a la zona mitjana – baixa del subgrup 4B de Segona Catalana.

A la primera meitat el conjunt visitant ha estat el clar dominador del joc amb més possessió i arribades. El conjunt arlequinat ha tingut molts problemes per generar joc en els primers compassos de l’enfrontament.
Passat el quart d’hora de joc, ha arribat el primer gol de l’enfrontament pel Ripollet.

S’ha refet bé del cop el Sabadell Nord i ha començat a trobar més fluïdesa en el seu joc. Jon Comellas, a la mitja hora, ha posat la igualada al marcador. Poc ha durat l’alegria sabadellenca en 5 minuts de bogeria. Primer amb un penal errat pel conjunt visitant i, posteriorment, amb el segon gol de l’enfrontament pel Ripollet que li permetia tornar-se a posar per davant en el marcador.
Amb l’avantatge ripolletenc s’ha arribat al descans al Municipal de Ca n’Oriac.

A la segona meitat el conjunt de Campuzano ha sortit amb una cara totalment diferent. Més precisió amb l’esfèrica i molt millor posicionats sobre el camp les arribades s’han començat a succeir tot i que l’empat no arribava.

Arribats a l’equador del segon temps, ara sí, el Sabadell Nord ha trobat el camí del gol en una jugada aïllada. Ivan Diaz ha posat l’empat al marcador amb un xut des de la frontal. Aprofitant l’efervescència del gol, el conjunt de Ca n’Oriac s’ha llençat a la victòria davant d’un Ripollet que s’ha mostrat molt sòlid davant dels atacs locals.

Amb aquest empat, el Sabadell Nord es queda 7è a la taula amb 10 punts havent acabat ja la primera volta de competició. El tècnic, David Campuzano ha valorat el punt aconseguit: “Hem sortit malament al partit i no hem sabut competir bé a la primera meitat. Al descans hem corregit algunes coses i hem jugat molt millor. A la segona meitat hem merescut més, però crec que és just el resultat”.