ESPORTS

‘Ofeguen’ el Terrassa i el ‘Medi’ per ser més líders

Irene González va liderar el triomf davant el CN Terrassa / LLUÍS FRANCO

Era un doble compromís ‘trampa’, i important per arribar a l’estrena europea amb bones sensacions. Mediterrani, líder empatat a punts amb l’Astralpool Club Natació Sabadell, les vigents campiones de la Divisió Honor, i el CN Terrassa, dos exàmens resolts amb nota per a les waterpolistes sabadellenques.

El primer d’ell, davant les de Sants a domicili, tenia el ‘premi’ de convertir-se en l’únic equip de la competició domèstica que mantenia la seva imbatibilitat. I les de David Palma no van desaprofitar l’oportunitat. Vendaval de joc ofensiu de les cinc vegades campiones d’Europa per ‘ofegar’ a les barcelonines per un contundent 8 a 18.

Sense massa temps per descansar, tal com succeirà la setmana vinent a Éger (Hongria), l’Astralpool rebia el CN Terrassa a la Finetwork Aquàtics, en el primer cara a cara per a les Bea Ortiz i Paula Leitón. I el derbi també va acabar sent sabadellenc. Gran actuació coral, on Irene González va liderar l’aspecte ofensiu amb tres dianes, seguida de Judith Forca, Elena Ruiz i Sabrina van der Sloot, amb dues dianes, per acabar passant per sobre un CN Terrassa sense capacitat de resposta (14-5).

Ara, abans de viatjar cap a terres hongareses per iniciar el camí cap a la sisena copa d’Europa, amb la disputa de la segona fase davant el CN Mataró, Ferencváros i Éger, les sabadellenques afrontaran aquest dimecres un tràmit a Saragossa i dissabte a Can Llong davant el ‘Cata’, abans de cloure l’any, també a la Finetwork Aquàtics, davant el CN Sant Feliu, el 17 de desembre.

Torna la Champions League

D’altra banda, l’Astralpool masculí també va superar amb èxit el seu compromís a la Josep Vallès de Sants davant el CE Mediterrani. L’equip de Quim Colet va posar en pràctica la seva versió més efectiva i sòlida per superar un equip incòmode i mantenir el lideratge i la imbatibilitat a la Divisió Honor masculina. Els sabadellencs van aconseguir anul·lar l’atac barceloní durant dues de les quatre parts, encaixant només quatre gols, tres dels quals en el primer període. En atac, el Club es va mostrar molt efectiu, per acabar superant els de Sants per un còmode 4 a 14. Amb la feina feta a la lliga, els de Quim Colet tornaran a jugar competició europea aquest dimecres a la Finetwork Aquàtics de Can Llong (19 h) davant l’Spandau berlinès, un dels equips que es pressuposen més assequibles del grup de l’Astralpool. Una de les grans oportunitats per estrenar el caseller de victòries en l’any del retorn a la màxima competició europea de clubs de waterpolo.

Comentaris
To Top