Vallès

Gairebé 10 milions per combatre la pobresa i la vulnerabilitat extremes

Catorze municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) rebran 9,8 milions d’euros en els pròxims dos anys en el marc del Programa integral de barris per a la millora de les rendes. Entre les ciutats beneficiades n’hi ha tres del Vallès Occidental: Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

L’objectiu és incrementar l’equitat territorial, combatre situacions de pobresa extrema i atendre els col·lectius més vulnerables en diversos barris. El gerent de l’AMB, Ramon Roda, ha explicat que amb aquest programa es vol complementar els plans inversors de l’AMB incidint en l’aspecte més social. “Hi ha molts barris que físicament estan en perfectes condicions però que tenen problemàtiques socials molt enquistades que dificulten donar-los la volta i és aquí on volem incidir”, ha puntualitzat Roda.

A més dels municipis vallesans, la resta de ciutats que duran a terme els plans subvencionats són Badalona, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, l’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Gramenent. L’AMB finançarà el 80% dels projectes amb un màxim d’un milió d’euros per cadascun.

Comentaris
To Top