Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

Sabadell enceta la primera setmana de campanya nadalenca. Després de l’encesa de llums del passat dissabte, la ciutat es prepara per acollir una agenda plena d’actes.

Amb una gran expectació, milers de sabadellencs van omplir els carrers durant els 3 actes que es van celebrar arreu de la ciutat. Els llocs escollits enguany han estat: el Passeig, la plaça del Pi i la plaça de La Creu de Barberà.

La màgia del Nadal arriba a Sabadell

El passeig Manresa va acollir diumenge la Festa de les Capacitats. Emmarcada dins la campanya ‘Som Capaços‘, l’esdeveniment ha permès a les diferents entitats de l’àmbit de la discapacitat de Sabadell mostrar els seus projectes a la ciutadania.

La Festa de les Capacitats omple el passeig Manresa

La ja tradicional campanya del Gran Recapte ha tornat a Sabadell. Enguany ha estat la 14a edició, una nova oportunitat perquè els sabadellencs mostrin la seva cara més solidària.

Sabadell se suma a la campanya del Gran Recapte

Es compleix una dècada de l’esclat del cas Mercuri a Sabadell. Repassem la cronologia d’aquesta macrocausa marcada per la doble entrada a presó de Bustos, després que li revoquessin el tercer grau obtingut quan feia dos mesos que es trobava entre reixes.

Es compleix una dècada de l’esclat del cas Mercuri a Sabadell

Arbres, tions i figuretes evoquen el record del Nadal de sempre, el de tota la vida. Les casetes de fusta, on s’ubiquen les parades, li donen el toc de típic mercat nadalenc que tots tenim al nostre imaginari col·lectiu. La Fira de Santa Llúcia ja es pot visitar a Sabadell.

La Fira de Santa Llúcia obre les seves portes

Comentaris
To Top