ESPORTS

S’acaba l’idil·li del Club lluny de casa i l’Escola Pia entra en places de descens

Escolapis i nedadors van caure davant Barceloneta i l’Hospitalet Bellsport, respectivament / LL. FRANCO

Dinàmica trencada. Després de cinc sortides lluny de Sabadell sense conèixer la derrota, el Club Natació Sabadell va veure trencada la seva imbatibilitat a la pista de l’Hospitalet Bellsport, segon classificat de la Segona Divisió. L’equip d’Adri Sánchez, qui tornava a la que va ser casa seva fa un parell de temporades, va arribar a situar-se per davant al marcador (0-2), però una segona meitat molt efectiva dels d’Antonio Mesa ‘Chacho’ va privar als ‘nedadors’ continuar, una jornada més, fregant les places de ‘play-off’.

Aquest cap de setmana, nova prova de foc davant un conjunt jove, com el sabadellenc, l’Industrias ‘B’. Un dels equips més en forma de la lliga,que no perd des del passat octubre, sumant quatre victòries en els darrers cinc partits.

D’altra banda, l’Escola Pia no va poder encadenar la segona victòria consecutiva en caure a la sempre complicada pista del Barceloneta per un ajustat 3 a 2. Els de Can Colapi van arribar al descans perdent per la mínima (1-0), però els va costar molt trobar el camí del gol, tot i les dianes, al tram final, de Daniel Loinaz i Jordi Sardà. Amb aquesta derrota, la sisena de la temporada, l’equip de Pedro Donoso entra en places de descens abans de rebre de forma consecutiva al pavelló del carrer Garcilaso l’Hospitalet Bellsport i el Cerdanyola del Vallès, segon i primer classificat, respectivament. Dos partits de gran exigència per intentar cloure el 2022 fora del descens a la Tercera Divisió.

Comentaris
To Top