Ciutat

Noves càmeres de videovigilància a la plaça d’Espanya i a l’Eix Macià

La xarxa de càmeres de videovigilància als espais públics continua augmentant a la plaça d’Espanya i l’Eix Macià

La xarxa de càmeres de videovigilància als espais públics continua incrementant-se. Els darrers dies s’han instal·lat 2 nous aparells a la plaça d’Espanya i 5 més a l’Eix Macià i parc de Catalunya. Les càmeres permetran reforçar la seguretat, coincidint a més amb una època de gran presència ciutadana als espais públics i eixos comercials com és la Campanya de Nadal.

A hores d’ara, la xarxa de càmeres de videovigilància la conformen un total de 43 aparells, sense comptar les de la Prefectura de Cal Marcet. Els propers mesos s’instal·laran altres de noves que permetran superar les 50 càmeres, quintuplicant d’aquesta manera les 10 que, en començar el mandat, hi havia a la ciutat (sense comptar les ubicades a la seu de Policia Municipal).

L’increment de càmeres respon, segons ha detallat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a “una aposta claríssima per poder gaudir tots plegats d’una ciutat més segura”. En conjunt, les càmeres que s’han instal·lat els darrers tres anys i mig han suposat una inversió propera als 200.000 euros.

FOTOS | Així són les noves càmeres de videovigilància a Sabadell

Comentaris
To Top