L’OAR Gràcia fa els deures a Benidorm i consolida la segona posició (22-28)

Emma Serna ha estat decisiva en l'aportació ofensiva amb els seus 4 gols / CEDIDA

Objectiu assolit. L’OAR Gràcia ha aconseguit mantenir la segona posició a la taula en superar el Benidorm per 22-28 en el partit de la jornada intersetmanal. Victòria treballada en un enfrontament en què les verd-i-blanques han exercit la seva superioritat en la segona part per trencar el partit i no patir per fer-se amb els dos punts i augmentar les diferències respecte al BM La Roca.

El primer període ha estat igualat i animat, amb una fase inicial de lleuger domini del Benidorm que, amb un joc dinàmic i més encertat en les seves oportunitats, s’ha situat amb tres gols d’avantatge en el marcador (11-8). No li ha durat gaire l’alegria perquè a partir d’aleshores el Gràcia ha viscut un bon moment i, amb protagonisme d’Emma Serna, ha capgirat la situació (parcial 4-8) i ha anat al vestidor amb mínim avantatge favorable (15-16).

Obren forat

En els altres 30 minuts la capacitat golejadora ha disminuït considerablement, sobretot per part del Benidorm que només ha anotat 7 gols. La defensa gracienca ha tancat bé la zona central i això ha motivat que el conjunt alacantí hagués de jugar-se-la pels extrems, sense gaire èxit de les llançadores. Els gols de Berta Prat i Irene Garcia han obert el forat que el Gràcia precisava per tenir el partit sota control (18-22). Poc després Paula Pérez ha afegit més seguretat (19-24).

Berta Prat en una acció d’atac / CEDIDA

Quedaven 15 minuts en què, fins a esgotar-se, ha passat el temps i poca cosa més de transcendència. Els dos equips han lluitat, però la inspiració no els ha acompanyat, de manera que el partit s’ha tancat amb el parcial 3-4 d’escàs lluïment en les respectives possessions. Ara, l’equip de Carol Carmona vol completar la setmana fantàstica guanyant dissabte (18 h) a un perillós Onda al pavelló Municipal del carrer de Boccaccio.