ESPORTS

El Sabadell vol refer-se a La Condomina davant el Real Murcia

Gabri i els seus homes volen rectificar a terres murcianes / Lluís Franco

Gairebé sense temps de pair la tercera derrota de la temporada a la Nova Creu Alta davant el Real Unión, l’expedició del Centre d’Esports surt aquest dissabte en direcció a Múrcia, però abans farà una parada per entrenar a la Ciutat Esportiva del CD Castellón. Diumenge (17 h) s’enfrontarà al Real Murcia a La Condomina Enrique Roca.

Gabri Garcia va voler fer autocrítica després del decebedor resultat de dijous passat i ho va centrar gairebé tot en un aspecte: la pilota aturada. “No aconseguim aprovar aquest concepte i ja són massa gols encaixats que ens fan perdre molts punts”. El tècnic de Sallent també demana millorar en altres aspectes: “dominem, però ens falta velocitat en la circulació de pilota i encert els últims metres”.

El Sabadell afrontarà ara dues sortides consecutives per tancar el 2022, amb un clar objectiu: arribar a Nadal fora de la zona perillosa. Gabri considera que “un escenari com el del Murcia ens pot anar bé a les nostres característiques. Podria ser una situació semblant a la del Nàstic”. De totes maneres, subratlla que el conjunt murcià “tot i venir de la Segona Federació, té un gran potencial econòmic i vol arribar al futbol professional. Això fa que no especuli tant amb el resultat com altres equips. Serà una radiografia de partit molt diferent del Real Unión“.

Pot tornar Alberto

Precisament, a la seva terra pot reaparèixer Alberto Fernández, qui no va intervenir dijous per precaució. Gabri podria fer més canvis a l’onze després de l’acumulació de partits i esforços. “És una setmana especial i alguns jugadors porten molts minuts, haurem d’estudiar la millor opció”, diu el tècnic arlequinat.

L’empat a Cornellà li ha servit al Real Murcia per mantenir-se en zona de play-off. L’equip de Mario Simón, molt qüestionat, ha guanyat en solidesa després de l’1-4 encaixat a La Condomina davant l’Osasuna B. El seu jugador referencial i també màxim golejador (6 dianes) és el veterà Pedro León (14 temporades a Primera) i també cal destacar l’exarlequinat Sergio Aguza, qui va tornar al RCDE Stadium després d’unes jornades en la suplència. Al seu estadi han guanyat tres partits, els dos últims pel mateix resultat: 1-0.

L’àrbitre del partit serà Juan Antonio Manrique Antequera (Comitè andalús) i l’últim antecedent a la lliga es remunta a la temporada 2013/14, quan el Sabadell va caure per 2-0.

Comentaris
To Top