ESPORTS

L’Astralpool espera rival als quarts de la copa d’Europa

Nona Pérez, en una imatge d'arxiu, davant el CN Mataró a la supercopa d'Espanya / LLUÍS FRANCO

Bona estrena de l’Astralpool Club Natació Sabadell a Europa. Les pentacampiones continentals ja esperen rival per als quarts de final de la copa d’Europa, després d’aconseguir la segona plaça del grup a Eger (Hongria). Ekipe Orizzonte, CE Mediterrani o SIS Roma, els possibles rivals abans de la final four.

El guió previst per a l’equip de David Palma es va complir fins al darrer partit, després de guanyar a les hongareses del Ferencváros i l’amfitrió Eger. CN MataróAstralpool es tornaven a veure les cares en el tercer assalt de la temporada i en la tercera competició –Supercopa Espanya, Divisió Honor femenina i copa d’Europa– per jugar-se la primera plaça, i així evitar un ‘coco’ als quarts de final. Però, novament, les mataronines van trobar la manera per superar a les sabadellenques. I això que l’inici de l’Astralpool va ser prometedor, amb un parcial de 2 a 0 en els primers vuit minuts. De mica en mica, les forces es van igualar, però l’Astralpool va arribar als darrers vuit minuts amb avantatge al marcador (7-6). Finalment, l’encert mataroní, protagonitzat per la neerlandesa Simone van de Kraats i l’hongaressa Rita Keszthelyi, nou dianes entre ambdues, van endur-se el triomf (11-12) i la primera plaça del grup.

Tot i la decepció de veure com el CN Mataró tornava a convertir-se en la bèstia negra de les sabadellenques, la part positiva és que l’Astralpool evita creuar-se amb l’Olympiacos, vigent campió gran rival a batre a la copa d’Europa, fins a una hipotètica ‘final four‘. En els pròxims dies la LEN farà oficial els encreuaments dels quarts de final, que no es disputaran fins al febrer del 2023.

Comentaris
To Top