EDITORIAL

Moderació

El món no passa pels seus millors dies. La guerra d’Ucraïna, l’enduriment del règim xinès i les seves maniobres envers Taiwan, l’intent d’autocop d’Estat al Perú i la crisi institucional a la Unió Europea pel qatargate són alguns dels exemples que la situació no és precisament encoratjadora. 

La inestabilitat i els conflictes geopolítics, per molts llunyans que ens puguin semblar, tenen conseqüències a escala local. Ho hem pogut comprovar amb la inflació en els preus, especialment greu en el cas dels aliments (+14,5% en un any), o en la falta i encariment de materials i productes. Enmig d’aquest context, celebrem que Sabadell hagi aconseguit arribar al seu màxim històric d’afiliats a la Seguretat Social (91.863) i hagi recuperat teixit industrial el darrer any (+3%). 

Aquestes bones dades ens han de refermar en la idea d’apostar pel seny davant d’un món que vira cap a postures radicals i bel·licistes. La millor recepta per a les empreses i les famílies és l’estabilitat i la moderació. Quan la calma impera i s’actua amb cautela, sempre ens en sortim.

Comentaris
To Top