Ciutat

Consulta horaris i parades del carrilet de Nadal a Sabadell

El carrilet de Nadal / LLUÍS FRANCO

Recórrer la ciutat amb el Nadal com a excusa. Del 19 de desembre al 4 de gener, el Carrilet de Nadal viatjarà per Sabadell amb l’objectiu que els més petits gaudeixin de les festes i coneguin diversos indrets viatjant sobre rodes.

Durant les vacances escolars, recorrerà els eixos comercials de nord a sud i a la inversa. S’hi podrà pujar en una parada i baixar a la següent. Les parades es faran a l’avinguda de Matadepera, plaça del Doctor Robert, Parc Central, Rambla i plaça del Pi. Els viatges seran gratuïts amb un màxim de 60 persones per trajecte.

Només es pot realitzar un tram: Nord-Sud o Sud-Nord. A les parades de fi de trajecte, tots els passatgers hauran de baixar del tren.

Trajectes, parades i horaris

Des de les 10:30h del matí, el trenet triga uns 25 minuts des d’una parada fins a la següent. Es permet un sol trajecte per persona.

  • Les tres parades que fa el Carrilet de nord a sud són: avinguda de Matadepera (171), plaça del Doctor Robert i Parc Central del Vallès. I en sentit nord són: Parc Central del Vallès, Rambla, 47 i plaça del Pi.
  • Els horaris de matins són de les 10:30h a les 14:30h, i a les tardes el vehicle circula entre les 16:30h i les 20:30h.

Els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i l’1 de gener no hi haurà servei.

També durant aquestes dates assenyalades, el Trenet del Parc de Catalunya està en funcionament, amb una decoració especial com a seu del carter reial.

Comentaris
To Top